סלט עוף עם רוטב תפוז ודבש
סלט עוף עם רוטב דבש ותפוז
סלט קל ופשוט להכנה שיקצור מחמאות מכל סועד
רכיבים לסלט:
4 חזה עוף ללא עצמות מחולקים ל-2
שמן זית לשימון
מלח
פלפל טחון
3 כפות חרדל עם מיונז
חבילת עלי בייבי חסה עם רוקט ושאר ירוקים
1 מלפפון חתוך דק
0.3 כוס שקדים קלויים
0.3 כוס גבינת פטה
רכיבים לרוטב:
מיץ תפוזים סחוט מתפוז אחד
0.3 כוס שמן זית
1 כף דבש
1 כף של חרדל דיז'ון
1 כף של חומץ אורז
הוראות הכנה:
1. לחמם מחבת גריל על חום בינוני.
2. לשמן את חזה העוף בשמן זית ולטבל במלח ופלפל. לאחר מכן לשים על המחבת ולצלות ל-8 דקות או עד שהעוף נהיה מוכן. להוריד מהאש ולהניח ל-5 דקות.
3. לחתוך את העוף לחתיכות ולהוסיף לקערה בינונית יחד עם רוטב המיונז חרדל וערבב היטב.
4. להוסיף את כל הירוקים, השקדים, המלפפון וגבינת הפטה.
5. להכניס את מיץ התפוזים, שמן הזית, הדבש והחומץ לקערה ולנער היטב. ולשפוך על הסלט.
מומלץ: לתזונה בריאה לשלב עם האוכל מוצרים של הרבלייף.