טארט גבינה עם וניל ודבש

מצרכים:

לקלתית:

60 גרם אגוזי מלך קצוצים
115 גרם פירורי ביסקוויטים
1/2 כוס מיץ תפוזים

למלית:

300 גרם גבינת קוטג' (אפשר דל שומן)
300 גרם גבינת ריקוטה
1/2 כוס דבש
1/2 כוס סוכר
150 גרם יוגורט (אפשר דל שומן)
3 ביצים
1/2 כוס קורנפלור
גרגרים ממקל וניל אחד
1 כפית קינמון
1 כפית קליפת תפוז מגוררת
50 גרם צנוברים

 אופן ההכנה:

 מחממים תנור ל150- מעלות.

מכינים את הטארט: במעבד מזון מעבדים את האגוזים עם פירורי הביסקוויטים ומיץ התפוזים, עד שמתקבלת תערובת פירורית ולחה. משטחים את התערובת בתוך תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ (אפשר מתפרקת).

מכינים את המלית: במעבד מזון מעבדים את כל מרכיבי המלית, פרט לצנוברים. יוצקים לתבנית, מחליקים ומפזרים למעלה את הצנוברים.

מכניסים לתנור ומניחים במדף התחתון של התנור קערה עם מים. אופים כשעה.

מצננים במקרר במשך הלילה, מפרקים את התבנית ומגישים.

דילוג לתוכן