חזה עוף בדבש וחרדל
חזה עוף בדבש וחרדל – 4 מנות
מצרכים:
80 מ"ל חרדל דיז'ון
60 מ"ל דבש
30 מ"ל מיונז
5 מ"ל רוטב סטייקים
4 חתיכות חזה עוף, נקיות מעצמות. עדיף לחצותם לחצי.
אופן ההכנה:
- לחמם את המחבת על אש בינונית.
- בקערה נמוכה, לערבב את החרדל, הדבש, המיונז ורטוב הסטייקים. יש לשמור חלק קטן מהרוטב לשימוש בזמן הבישול, ובחלק הארי שנשאר יש לטבול את חזה העוף.
- לשמן קלות את המחבת, ולהניח את העוף על המחבת. יש לטגן במשך 15-18 דקות או עד שהעוף מתייבש. ב- 10 הדקות האחרונות יש להבריש את העוף עם חלק מהרוטב שהשארנו בסעיף 1.