חזה עוף בדבש וחרדל

חזה עוף בדבש וחרדל – 4 מנות

 מצרכים:

80 מ"ל חרדל דיז'ון
60 מ"ל דבש
30 מ"ל מיונז
5 מ"ל רוטב סטייקים
4 חתיכות חזה עוף, נקיות מעצמות. עדיף לחצותם לחצי.

חזה עוף בדבש וחרדל

חזה עוף בדבש וחרדל

אופן ההכנה:

 

  1. לחמם את המחבת על אש בינונית.
  2. בקערה נמוכה, לערבב את החרדל, הדבש, המיונז ורטוב הסטייקים. יש לשמור חלק קטן מהרוטב לשימוש בזמן הבישול, ובחלק הארי שנשאר יש לטבול את חזה העוף.
  3. לשמן קלות את המחבת, ולהניח את העוף על המחבת. יש לטגן במשך 15-18 דקות או עד שהעוף מתייבש. ב- 10 הדקות האחרונות יש להבריש את העוף עם חלק מהרוטב שהשארנו בסעיף 1.
דילוג לתוכן